Skip to main content


Naši Hoteli

Uskoro

Konferencije

U našim hotelima mogu se organizovati različite vrste događaja: međunarodni skupovi, programi podrške, modne revije, vjenčanja, svečane večere i sl. Naši divni hoteli i iskusni organizatori događaja pomoći će Vam da svoju kompaniju predstavite na najbolji mogući način.

Vjenčanja i Proslave

Planiranje posebnih događaja, kao što je vjenčanje ili godišnjica, počinje od izbora mjesta događaja. Naši hoteli nude udoban smještaj, vrhunsku hranu i uslugu koja će Vaš poseban dan učiniti savršenim.

Smješteni blizu najznačajnijih gradova Crne Gore kao i međunarodnih aerodroma, naši hoteli su izvanredno mjesto da okupite porodicu i prijatelje za dugo očekivanu proslavu. Mi ćemo se pobrinuti za smještaj domaćina i gostiju, VIP transfer, ukrašavanje soba, program zabave i sve ostale važne sitnice kako bismo Vam uštedjeli vrijeme i poštedjeli Vas briga.

Splendid SPA

Splendid SPA je mjesto gdje se kombinacija mirisnog vazduha, tople vode, egzotičnih terapija, tretmana i usluge koja se pruža svakom gostu posebno spajaju sa divnim okruženjem kako bismo Vam pružili zaista luksuzno spa iskustvo. Duh prirodnog ambijenta i autohtonog bilja ojačaće i probudiće Vaša čula. Čak i kratak boravak može imati intenzivan i trajan uticaj na Vaše tijelo i pružiti Vam osjećaj zadovoljstva.

Dobro došli u Crnu Goru

Smještena u srcu Evrope i Mediterana, Crna Gora je dio obale Jadrana, u jugozapadnom dijelu Balkana. Kopnom se graniči sa Hrvatskom, Srbijom, Albanijom, Bosnom i Hercegovinom. Na zapadu, na drugoj obali Jadranskog mora, je Italija.

Naš Newsletter
Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.


© HOTELS GROUP MONTENEGRO STARS | WEB SYSTEM BY EMARKET1NG.NET