All inclusive

Montenegro Beach Resort 4* pruža all inclusive usluge svojim gostima. Ova opcija je omogućena gostima koji rezervacije svog odmora naprave preko turističkih agencija. Doplata za all inclusive je dostupna i našim individualnim gostima koji zahtjev upute našem call centru putem broja +382 33 773 777

dok su doplate za noćenje sa doručkom i polu pansion dostupne i za rezervacije napravljene putem naše internet stranice.

Usluga all inclusive u našem Hotelu uključuje:

Usluga all-inclusive u našem Hotelu uključuje:
  • Doručak na švedskom stolu
  • Ručak na švedskom stolu, crnogorsko pivo, crnogorsko crno i bijelo vino, sokove i vodu
  • Večeru na švedskom stolu, crnogorsko pivo, crnogorsko crno i bijelo vino, sokove i vodu
  • Besplatne ležaljke, suncobrani i plažni peškiri na našoj privatnoj plaži i bazenima
  • Aperitiv Bar all-inclusive i cash bar – posluženje pića iz all-inclusice ponude u periodu od 07:00 do 00:00h, kao i popodnevni snack (sendviči i voće), od 16:00-18:00 časova
  • Stars club all inclusive bar - od juna: posluženje pića iz all-inclusice ponude u periodu od 09:00 do 00:00h, kao i sneck dva puta u toku dana (sendviči i voće): popodnevni snack
    (16:00- 18:00 ) i večernji snack 22:00 – 24:00
  • Stars club all-inclusive bar: posluženje pića iz all-inclusice ponude u periodu od 09:00 do 00:00h, kao i snack tri puta u toku dana (sendviči i voće): jutarnji snack (11:00h – 12:00h), popodnevni snack (16:00- 17:00 ) i večernji snack (22:00 – 23:00).

Gosti na all inclusive usluzi pri prijavljivanju u Hotel na recepciji dobijaju posebnu narukvicu kojom se razlikuju od ostalih gostiju Hotela.

Želimo i da Vas obavijestimo da restoran El Gusto, poslatičarnica Mika i bazen bar Aqua nisu uključeni u all inclusive ponudu jer su otvoreni kako za goste Hotela tako i za sve prolaznike.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Hotel Montenegro - mapa

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.