Bazeni & Plaža

Bazeni

Hotel raspolaže sa dva spoljašnja bazena uključujući i dječji bazen i jednim unutrašnjim bazenom. Molimo Vas da prilikom odlaska na bazen ponesete sa sobom hotelsku karticu, radi identifikacije.

Ležaljke možete naći na bazenu. Korišćenje ležaljki se ne naplaćuje. Peškiri za bazen su dostupni na unutrašnjem bazenu.Za iznajmljivanje peškira za bazen neophodno je da imate karticu za peškir, koju dobijate na recepciji pri prijavljivanju u hotel.

Plaža

Hotel raspolaže sa sopstvenom plažom. Molimo Vas da prilikom odlaska na plažu ponesete sa sobom hotelsku karticu radi identifikacije.

Ležaljke možete naći na plaži. Korišćenje ležaljki se ne naplaćuje. Peškiri za plažu dostupni su na plažnom ulazu. Za iznajmljivanje peškira za plažu neophodno je da imate karticu za peškir, koju dobijate na recepciji pri prijavljivanju u hotel.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Hotel Montenegro - mapa

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.