Konferencije i događaji

Splendid Conference & SPA ResortHotel MontenegroHotel Blue Star
Ukoliko tražite mjesto za poslovni sastanak, podsticajno (incentive) putovanje ili konferenciju u Evropi, Hotel Splendid Conference & Spa Resort je pravo mjesto. Nudimo vrhunska sredstva i opremu za poslovne potrebe na jednoj od najspektakularnijih lokacija na crnogorskom primorju.
Sa velikim iskustvom u organizaciji događaja visokog kvaliteta, naš stručni tim učiniće sve da budete zadovoljni i da se Vaš događaj odvija besprijekorno.

 

mcb member mala

Prostor za sastanke

Glavna sala za sastanke, medija centar, manje sale za sastanke kao i prostrani foaje i terasa sa pogledom na Jadransku rivijeru se nalaze na jednom ekskluzivnom namjenskom kongresnom spratu.
mice conference floor plan

Pošaljite upit

Ukoliko želite da organizujete neki događaj u Hotel Splendid Conference & Spa Resort, molimo Vas da dostavite zahtjev na : events@montenegrostars.com

Sala Dinastija

Naša glavna sala za sastanke je multifunkcionalni prostor koji može da primi do 800 učesnika. Opremljen najsavremenjom tehnologijom, uključujući i kabine za simultano prevođenje, ova sala nudi prirodno dnevno svijetlo i potpuno fleksibilan prostor od 660 m2. Sala se može podijeliti u četiri manje sale za sastanke pregradama sa zvučnom izolacijom. U sali Dinastija održani su različiti događaji, poput međunarodnih konferencija na visokom nivou, modnih revija, prezentacija projekata i čak jedan kik-boks meč.
mice hall01
mice hall02
mice hall03
mice hall04
mice hall05

Manje sale za sastanke

Naše manje sale za sastanke su idealno mjesto za održavanje sastanka odbora direktora ili manjih seminara. Sve sale su u potpunosti opremljene i nude bežičnu internet konekciju. Za potrebe naših gostiju, lični menadžer za tehniku i hranu biće na usluzi od početka do kraja događaja kako bi osigurao besprijekorno odvijanje sastanka.
mice room01
mice room02
mice room03
mice room04

Poslovni foaje i terasa

Naš poseban kongresni sprat ima i divno opremljen poslovni foaje i prostranu terasu sa pogledom na Jadransko more. Ovo je idealan ambijent za pauze za kafu, koktele i sastanke za povezivanje poslovnih partnera.
mice lobby01
mice lobby02
mice lobby03
mice lobby04
mice lobby05

Sala Dinastija

Učionica

Prazan pravougaonik

Okrugli sto

Podijeljena konferencijska sala

U-oblik

Prethodni događaji:

 • The Coca Cola Company
 • Visa
 • Heineken
 • Sony Mercedes-Benz
 • Toyota
 • L'oreal
 • Channel
 • Nestle
 • BRP
 • World Bank
 • Societe Generale
 • Rotary Club
 • DHL
 • UNICEF
 • Henkel
 • Interpol

Virtuelna Šetnja

 

Ukoliko želite da organizujete neki događaj u Hotel Splendid Conference & Spa Resort 5*,
molimo Vas da dostavite zahtjev na events@montenegrostars.com ili da pozovete +382 33 773 444

Konferencije & Događaji

Hotel Montenegro Beach Resort 4* ima u ponudi tri kompletno opremljene sale za konferencije, koje su pogodne za poslovne sastanke, radionice, prezentacije i obuke. Naši prostori za sastanke nalaze se na drugom spratu, u blizini glavnog restorana i aperitiv bara.
Sve ove sale posjeduju savremenu opremu – ekrane i projektore za prezentacije, flip čartove, televizore i DVD plejer, profesionalnu opremu za simultano prevođenje. Naš poslovni centar Vam je na usluzi i pružiće pomoć u organizaciji Vašeg događaja. Naše iskusno osoblje osiguraće da se Vaši sastanci besprijekorno odvijaju i da svi Vaši gosti uživaju u boravku u našem hotelu.
mice 01
mice 02

Virtuelna Šetnja

 

Ukoliko želite da organizujete neki događaj u hotelu Montenegro Beach Resort 4*,
molimo Vas da dostavite zahtjev na events@montenegrostars.com ili da pozovete +382 33 773 444

Konferencije & Događaji

Zona za konferencije hotela Blue Star idealna je za organizovanje manjih prezentacija, obuka ili poslovnih sastanaka. Naša sala za sastanke „Sirius“ ima svu neophodnu demonstracionu opremu i ozvučenje, kao i kabinu za simultane prevode.
Pauze za kafu i poslovni kokteli mogu se organizovati u velikom holu ispred sale, ili u glavnom restoranu hotela.
blue-star-mice-01
blue-star-mice-02
blue-star-mice-03
blue-star-mice-04
blue-star-mice-05
blue-star-mice-06

Virtuelna Šetnja

 

Ukoliko želite da organizujete neki događaj u hotelu Blue Star 4*,
molimo Vas da dostavite zahtjev na events@montenegrostars.com ili da pozovete +382 33 773 444

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!
Davanjem saglasnosti počećete da primate naše najnovije vijesti i ponude. Pročitajte više o tome kako koristimo Vaše lične informacije u našoj Politici privatnosti.

ReviewPro

Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.